PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 7,95

U ontvangt 16 punt(en). 16 punten = € 0,64

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Mineral Eyebrow Brush

€ 7,95

Een stevige, korte en platte kwast voor het aanbrengen van een eyeliner of het modelleren van uw wenkbrauwen. U kunt namelijk alle donkerdere oogschaduwkleuren ook gebruiken als eyeliner. Plaats dan een kleine hoeveelheid oogschaduw op een schoteltje. Voeg één waterdruppel toe aan de poeder. Gebruik vervolgens de Pavèz Eyeliner kwast en doop deze in de oogschaduw met water. Start met het trekken van een lijntje aan de buitenkant van uw ooglid. Wilt u een natuurlijke look? Trek een dunne lijn zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Wel even goed op laten drogen, voordat u verder gaat met het opmaken. U kunt deze kwast ook gebruiken voor het aanbrengen van de wenkbrauwpoeder. Met een minerale poeder voorkomt u een getekende wenkbrauw-look! Hoe dit werkt, kunt u bekijken in onze online video "mooie wenkbrauwen". Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

Pavèz tip: breng, vooraf aan de oogschaduw, eerst de Pavèz Primer op uw oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat uw oogschaduw niet "gaat lopen" en ophopen in de ooglidplooi.

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

Met de Pavèz Mineral Eyebrow - Brush kunt u op professionele wijze de minerale wenkbrauw poeder aanbrengen. Meer informatie over het het gebruik en het reinigen van de brush vindt u op "Advies & Techniek".
Post your comment

Pavèz