PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,95

U ontvangt 32 punt(en). 32 punten = € 1,28

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Kabuki Brush

€ 15,95

De ronde kop van de Kabuki kwast bevat veel zachte haren en heeft een korte steel van ongeveer 2 cm. De kwast is een “must-have” voor het aanbrengen van de minerale foundation en het creèren van een volledige dekking met een natuurlijke uitstraling. Bent u een liefhebber van vloeibare foundation? Met de Kabuki Brush en de nieuwste technieken kunt u de minerale foundation eenvoudig vloeibaar aanbrengen. De naam Kabuki is afgeleid van een Japanse theatervorm gespeeld door actrices die veel en bijzondere make-up dragen.
Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

Pavèz tip: vanwege het formaat makkelijk mee te nemen in uw handtas om op de dag bij te werken met de Pavèz Natural Glow.

Onder € 30,- verzendkosten € 3,50
Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland

Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

Met de Pavèz Kabuki Brush kunt u op professionele wijze de minerale foundation aanbrengen. Meer informatie over het het gebruik en het reinigen van de brush vindt u op "Advies & Techniek".
Post your comment

Pavèz