PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Zonbescherming

Header1 Zonbescherming
Post your comment

PavèzWij hebben gekozen voor een SPF20. In onze ogen de meest doeltreffende en verantwoorde bescherming. Een hogere beschermingsfactor geeft zo goed als geen extra bescherming, maar kost vaak meer. Eigenlijk komt het hier op neer: u kunt zich beter om de 1 à 2 uur insmeren met een SPF20 dan eenmalig insmeren met een hogere beschermingsfactor. Het advies is om een half uur voordat u de zon ingaat de huid in te smeren en dit om de twee uur te herhalen. Onze natuurlijke zonnecrème is waterafstotend, maar het is echter niet zo dat het blijft zitten tijdens het zwemmen. Na het zwemmen altijd opnieuw insmeren, dat geldt ook bij overmatig zweten of na het afdrogen met een handdoek. U kunt zich ook beschermen tegen de zon door het dragen van een hoed en kleding en vermijd de zon zoveel mogelijk tijdens de piekuren van de zonnestraling (tussen 11.00 uur en 16.00 uur).

Waarom PAVÈZ Natural Sun Cream SPF20

• Natuurlijke filters zorgen voor een veilige zonbescherming
• Geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige huid
• Gaat huidveroudering tegen
• Eco verpakking met pompje
• ICADA keurmerk voor natuurcosmetica
• Niet getest op dieren

Eerst proberen?

Kies het product en u kunt vervolgens in het keuzemenu een Sample selecteren voor € 1,25 & gratis verzending! Ervaar zelf de werking van een veilige en effectieve minerale zonnecrème.

Lees hier meer over veilig zonnen....

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)