PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

klachten

Header1 Klachtenservice
Post your comment

PavèzPAVÈZ kent een hoge mate van service, welke in overeenstemming is met de kwaliteit van onze producten. Iedere klacht over onze producten en dienstverlening nemen wij serieus. Lees op deze pagina hoe u een klacht kunt melden. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@pavez.nl. Dit leidt tot de snelste oplossing.

Mocht u daarna toch niet tevreden zijn, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.