PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 19,95

U ontvangt 40 punt(en). 40 punten = € 1,60

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

100% Natural Essential Seaside Oil 20ml

€ 19,95

Terug naar de kust! De bijzondere melange van Seaside herinnert aan de zon, het strand, de zee en de zonsondergang. Palmarosa ruikt naar geranium en roos en is een olie die verfrist, beschermt en ontspant. De geur van Lavendel Olie voert u mee naar het zuiden en laat u de stralende zon voelen. De olie geeft rust en helpt bij het in slaap komen. De citroen heeft een verfrissende en stimulerende werking op de geest. Het activeert de creativiteit en stemt tot vrolijkheid.

Pavèz tip: voor het verspreiden van de biologische geurolie kunt u gebruik maken van de de handgemaakte geurstenen van Pavèz. Een groen cadeau voor uzelf of voor anderen!


Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen

Details

Details

Met de Pavèz 100% Essential Room Scent schenkt u uzelf of anderen een bijzonder cadeau.

Terug naar de kust!
Palmarosa: zorgt voor evenwicht en welbehagen. Rozenhout: vermindert somberheid en zorgt voor een schone en gastvrije ruimte. Citroen: brengt vrolijkheid, warmte en verandering. Lavendel: brengt ontspanning en rust.
Ingrediënten

Details

100% zuivere Palmarosa, Rozenhout, Geranium, Citroen en Lavendel.
Gebruiksaanwijzing

Details

Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.
Post your comment

Pavèz