PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 5,95

U ontvangt 12 punt(en). 12 punten = € 0,48

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

100% Natural Essential Oil Freshness 5ml

€ 5,95

Eucalyptus voor natuurlijke frisheid! Eucalyptus Citriodora verspreidt een citroenachtige geur met een houten ondertoon. De Citriodora bevat het hoogste percentage citronellal van alle eucalyptus oliën en staat bekend om de insecten-werende eigenschap. Deze olie zuivert en verfrist de lucht en verdrijft ongewenste geuren in het toilet of de keuken.

Pavèz tip: voor het verspreiden van de biologische geurolie kunt u gebruik maken van de de handgemaakte geurstenen van Pavèz. Een groen cadeau voor uzelf of voor anderen!


Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 5,95

Details

Details

Met de Pavèz 100% Essential Room Scent schenkt u uzelf of anderen een bijzonder cadeau.

Eucalyptus voor natuurlijke frisheid!
De aromatische olie van Eucalyptus loofboom wordt onder lage druk gedestilleerd uit vers geplukte bladeren. Eucalyptus wordt ook wel gebruikt bij verkoudheid en griep om de luchtwegen vrij te maken. Het frisse aroma zuivert de lucht en verzacht verkoudheid en luchtwegklachten. De krachtige eucalyptusgeur vermindert ongewenste geuren in de keuken, badkamer of toilet. Een ruimte die naar eucalyptus geurt, wordt als fris en schoon ervaren.
Ingrediënten

Details

100% zuivere Eucalyptus Citriodora.
Gebruiksaanwijzing

Details

Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.
Post your comment

Pavèz