PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Advies

Header1 Advies
Post your comment

PavèzSkincare - Uw gezicht reinigen en verzorgen

Met 5 eenvoudige stappen kunt u het natuurlijke verouderingsproces vertragen en huidproblemen voorkomen.

STAP 1: Cleanser

Bacteriën en oliën kunnen gemakkelijk in de huid terechtkomen en daar allerlei problemen veroorzaken. Een goede reiniging helpt om die bacteriën te verwijderen. Daarom is het heel belangrijk dat u uw huid iedere dag in de ochtend en avond goed schoon maakt met een voor uw huidtype geschikte gezichtsreiniger. Was uw gezicht niet met douchegel of zeep. Die producten zijn meestal te agressief en kunnen de gevoelige gezichtshuid beschadigen.

STAP 2: Tonic

Een tonic of lotion helpt om restjes gezichtsreiniger of achtergebleven make-up te verwijderen. Daarnaast herstelt de Tonic ook de natuurlijke ph-waarde van uw huid. Die wordt schoon, helder en is klaar voor de volgende stap. Gebruik de tonic iedere ochtend en avond na de cleanser.

STAP 3: Dagcrème

Een gezonde huid betekent een goed gehydrateerde en beschermde huid. Een droge huid kan er namelijk dof en zelfs schilferig uitzien. Wanneer u extra vocht inbrengt door middel een crème, helpt u uw huid niet alleen om gezond te blijven en er levendig uit te zien, maar ook om sterk en elastisch te blijven. Daardoor kunnen rimpels en andere tekenen van veroudering uitgesteld worden. Mede daarom is hydrateren een van de belangrijkste stappen op weg naar een gezonde huid. Doe dit dan ook dagelijks.

STAP 4: Nachtcrème

Terwijl u slaapt herstelt de huid zich. Een nachtcrème is daarbij onmisbaar. Omdat die rijk is aan anti-oxidanten. Daarmee beschermt u uw huid tegen rook, zon, smog en veroudering. Deze stressfactoren zorgen er namelijk voor dat de huid vrije radicalen (oxidanten) gaat produceren die het collageen aanvallen, het belangrijkste bindweefsel van de huid. En beschadigd collageen heeft juist rimpels en slappe huid tot gevolg. Anti-oxidanten zoals vitaminen A, C en E bestrijden deze vrije radicalen voordat ze schade kunnen aanrichten.

STAP 5: Masker

Een belangrijke laatste stap is het gebruik van een masker. Alleen het dagelijks aanbrengen van een dag- en nachtcrème is namelijk niet voldoende om uw huid stevigheid en zachtheid te verlenen. Uw huid heeft ongeveer eens in de week een dergelijke extra oppepper nodig.

EERST UITPROBEREN?

Iedereen heeft een eigen huidstructuur afhankelijk van de constitutie, leeftijd, conditie, eet- en leefgewoonten en verzorging. Wij hebben voor u sample pakketjes samengesteld op basis van de verschillende huidtypen, zoals een droge, gevoelige, gecombineerde, jonge en rijpe huid. Bij een specifieke huidtype adviseren wij u het gebruik van de beste natuurlijke producten. Een sample pakketje koopt u eenvoudig online voor slechts 5,95 euro & gratis verzending! Kies hier het pakket voor uw huidtype, even doorklikken en u kunt een sample pakket bestellen.