PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Productinfo

Header1 Productinformatie
Post your comment

Pavèz'Echte schoonheid zit van binnen' is een veelgehoorde uitdrukking. Hoe fijn is het om met een puur natuurlijke verzorging en make-up uw schoonheid nog eens extra aandacht te geven. Als onafhankelijk merkproducent willen wij graag producten maken die goed voor u en uw omgeving zijn. Passie, "groen" en inlevingsvermogen zijn daarbij onze sleutelwoorden.

Met passie ontwikkeld

Omdat wij geloven in de geneeskrachtige werking van Moeder Natuur, hebben wij voor u een 100% natuurlijke cosmetica lijn ontwikkeld. Wij wilden een cosmeticamerk oprichten dat voldoet aan de hoogste eisen van natuurlijke cosmetica, en tóch betaalbaar is voor iedereen. Alle informatie die u nodig heeft, staat bij ons op de site. Bij ieder product geven wij volledige inzage in de ingrediëntenlijst. De Pavèz producten dragen het ICADA-kwaliteitskeurmerk. Dankzij dit keurmerk kunt u nu ook goed onderscheid maken tussen de verzorgingsproducten die als "natuurlijk" worden aangeboden en gecontroleerde natuurcosmetica die daadwerkelijk natuurlijk is.

Ingrediëntenlijst

INCI staat voor International Nomenclature of Cosmetic Ingredients en is het internationale naamgevingssysteem voor ingrediënten in cosmetica en huidverzorging. Het is belangrijk om te weten wat u op de huid aanbrengt en wat de huid in zich opneemt. En, vooral wat je beter niet kunt aanbrengen, bijvoorbeeld in het geval van een allergie voor bepaalde stoffen. Daarvoor dient een ingrediëntenlijst (INCI-lijst). INCI is een internationaal systeem. Daardoor kunt u ook in het buitenland achterhalen welke stoffen er in cosmetica en huidverzorging zitten. De namen van deze ingrediënten worden meestal in het Latijns of Engels vermeld. Pigmenten en kleurstoffen kunt u herkennen aan een code. U vindt ook bij ieder product een tabblad met de complete ingrediëntenlijst. Wij houden daarbij niets achter.

Parfum

De vermelding van “Parfum” in de ingrediëntenlijst staat voor een verzameling geurstoffen ongeacht of het parfum synthetisch of natuurlijk is. Bij gecertificeerde natuurcosmetica - zoals Pavèz - betekent het begrip parfum een 'mix van verschillende natuurlijke etherische oliën'. Dezelfde term betekent in de reguliere cosmetica 'elke mogelijke mix van geurstoffen inclusief synthetische en zelfs toxische chemicaliën en/of geurstoffen'. Wij gebruiken in onze producten enkel natuurlijke mengsels van essentiële oliën. Er worden geen synthetische parfums aan toegevoegd.

Dierenwelzijn

Het ICADA-keurmerk op de PAVÈZ producten geeft u de garantie dat de producten niet op dieren worden getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is. Wij doen ook geen zaken met toeleveranciers die hun producten op dieren testen.

Natuurcosmetica....wat u moet weten

Natuurcosmetica kopen via internet is niet eenvoudig. Vaak wordt er geen openheid van zaken gegeven. Waar moet u zoal op letten? Wij geven u de nodige tips in de heldere videoboodschap "Natuurcosmetica... wat u moet weten".Onze filosofie

Onze naam is ontstaan vanuit onze filosofie. Pavèz is een samenspel van het Franse woord 'avez' - een vervoeging van hebben - en de P van Puur (natuur). PAVÈZ gebruikt uitsluitend 100% natuurlijke, actieve ingrediënten die vriendelijk zijn voor de huid. Dankzij een uniek, veilig en betrouwbaar proces zijn alle PAVÈZ-producten gebaseerd op natuurlijke conserveringsmiddelen.