PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

GEZICHT

Header1 Producten
Post your comment

Pavèz100% Natural Cosmetics van Pavèz is een Nederlands cosmeticabedrijf gevestigd in Nieuw-Vennep dat is opgericht door Brenda MacDonald, een onderneemster met een voorliefde voor de natuur. ”Wij wilden een cosmeticamerk oprichten dat voldoet aan de hoogste eisen van natuurlijke cosmetica, en tóch betaalbaar is voor iedereen”, aldus Brenda MacDonald.

Cosmetica en de huid: wat u moet weten

De meeste cosmetica en make-up komen in aanraking met de huid. Producenten vertellen u niet dat stoffen in uw huid kunnen binnendringen. Het product wordt dan namelijk als medicijn gezien en moet als zodanig ook verplicht geregistreerd worden. In tegenstelling tot synthetische cosmetica behoren er bij zuivere natuurcosmetica géén synthetische geurstoffen op de huid terecht te komen. In mijn antwoord op de vraag "Waarom natuurcosmetica” vindt u hier meer informatie over.

Huidtypen Samples voor € 1,25 & gratis verzending

Iedereen heeft een eigen huidstructuur afhankelijk van de constitutie, leeftijd, conditie, eet- en leefgewoonten en verzorging. In het menu vindt u dan ook een indeling op basis van de verschillende huidtypen, zoals een droge, gevoelige, gecombineerde, jonge en rijpe huid. Bij een specifieke huidtype adviseren wij u het gebruik van de beste natuurlijke producten. Wij hebben voor u kennismakingspakketten samengesteld met KORTINGEN die oplopen tot wel 25 EURO. Of kies in het menu uw huidtype en uw favoriete product en u kunt vervolgens in het keuzemenu een Sample selecteren. Samples voor € 1,25 & gratis verzending!

Kies natuurlijke cosmetica met gezond verstand

Natuurlijke cosmetica bevat ingrediënten die door de huid worden geaccepteerd als onderdeel van de natuurlijke bescherming. Informeer u dus over de inhoud voordat u tot aanschaf overgaat. Alle informatie die u nodig hebt staat bij ons op de site. Bij ieder product geven wij volledige inzage in de ingrediëntenlijst. Dankzij officiële keurmerken kunt u nu ook goed onderscheid maken tussen de verzorgingsproducten die als "natuurlijk" worden aangeboden en gecontroleerde natuurcosmetica die daadwerkelijk natuurlijk is. Gecontroleerde natuurcosmetica bevat GEEN:

dierlijke ingrediënten ● parabenen ● synthetische conserveringsmiddelen ● synthetische kleurstoffen ● synthetische geurstoffen ● minerale oliën ● propyleen glycol ● polyethyleen glycol ● paraffine ● siliconen ● aardolieproducten.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)