PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,95

U ontvangt 16 punt(en). 16 punten = € 0,64

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Pavèz Travel Geursteen

€ 7,95

Een poreuze geursteen in een afsluitbaar blikje. Zo kunt u de steen eenvoudig mee nemen naar uw werk of vakantie. De diameter van de steen is 6cm. Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.

De olie en de geursteen zijn onlosmakelijk verbonden. De geur wordt door de tijd steeds sterker opgebouwd en de poreuze steen mag dan ook niet worden gereinigd.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,-
Onder € 30,- verzendkosten € 3,50

Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 7,95
Details

Details

Een paar druppels Pavèz Essential Oil op de geursteen geven een subtiele geur, die twee tot drie dagen aanhoudt.

De geursteen
Het bovenstuk is poreus en absorbeert de olie om deze weer langzaam af te geven. Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.

De olie en de geursteen zijn onlosmakelijk verbonden. De geur wordt door de tijd steeds sterker opgebouwd en de poreuze steen mag dan ook niet worden gereinigd.
Ingrediënten

Details

Handmade Fragrance Stone: Een poreuze geursteen in een afsluitbaar blikje. De diameter van de steen is 6cm. Het blikje bevat beschermend schuimrubber. Deze verwijderen voor het gebruik.
Post your comment

Pavèz