PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Schrijf de eerste review van dit product

  •  
  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 11,95

U ontvangt 24 punt(en). 24 punten = € 0,96

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Flying-Saucer

€ 11,95

Geursteen Flying Saucer heeft de strakke vorm van een frisbee en is gemaakt van klei. Omdat de steen niet hol is, kan deze onder een extreem hoge temperatuur van 1250 °C worden gebakken. Dat maakt de steen uiterst solide en geschikt voor het gebruik van verschillende geurcomposities. Door de neutrale vorm vindt deze steen in ieder interieur zijn weg. Samen met de 100% Natural Essential Oils van Pavèz is deze geursteen een verwarmend cadeau! De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.

De Flying-Saucer geursteen is verkrijgbaar in verschillende varaties, eenvoudig online te bestellen & geen verzendkosten!


Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 11,95
Details

Details

Een paar druppels Pavèz Essential Oil op de geursteen geven een subtiele geur, die twee tot drie dagen aanhoudt. De Pavèz geurstenen zijn met de hand gemaakt met oog voor detail en bestaan uit twee gedeelten: het onderstuk (de schaal) en het bovenstuk (de geursteen).

De schaal
De schaal is onder hoge temperaturen dicht gebrand en absoluut oliedicht. U kunt de schaal met lauwwarm water reinigen.

De geursteen
Het bovenstuk van de geursteen Flying-Saucer is gemaakt van klei en onder hoge temperatuur gebakken. Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.

Onderhoud
U wilt verschillende geuren gebruiken? Dat kan met de Flying-Saucer geursteen! Voordat u overstapt naar een andere geurolie kunt u het bovenstuk reinigen door deze 2 uur lang in schoon water te koken. Daarna kunt u een andere geurolie gebruiken. Het onderstuk, de schaal, natuurlijk niet meekoken. Deze kunt u eenvoudig met lauwwarm water schoonmaken.
Ingrediënten

Details

Handmade Fragrance Stone: dicht gebakken onderstuk (schaal) en poreuze bovenstuk (geursteen). De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.
Gebruiksaanwijzing

Details

Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.
Post your comment

Pavèz