PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Schrijf de eerste review van dit product

  •  
  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 11,95

U ontvangt 24 punt(en). 24 punten = € 0,96

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Inner-Peace

€ 11,95

Deze geursteen, het yin-yangsymbool, is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische principes waarbij yin de vrouwelijkheid en yang de mannelijkheid symboliseert. Yin-Yang staat voor het universum, zijn tegengestelde, maar elkaar aanvullende krachten. 

Samen met de 100% Natural Essential Peace Oil een cadeau voor uzelf om de innerlijke balans en harmonie te bevorderen. De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.

De Inner-Peace geursteen is verkrijgbaar in vijf verschillende variaties.

Een bijzonder groen cadeau: Pavèz Peace Essential Oil & Inner-Peace Geursteen eenvoudig online bestellen & geen verzendkosten!


Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 11,95
Details

Details

Een paar druppels Pavèz Essential Oil op de geursteen geven een subtiele geur, die twee tot drie dagen aanhoudt. De Pavèz geurstenen zijn met de hand gemaakt met oog voor detail en bestaan uit twee gedeelten: het onderstuk (de schaal) en het bovenstuk (de geursteen).

De schaal
De schaal is onder hoge temperaturen dicht gebrand en absoluut oliedicht.

De geursteen
Het bovenstuk is poreus en absorbeert de olie om deze weer langzaam af te geven. Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.

Onderhoud
U heeft uw lievelingsgeur gekozen? De olie en de geursteen zijn vanaf dat moment onlosmakelijk verbonden. De geur wordt door de tijd steeds sterker opgebouwd en de poreuze steen mag dan ook niet worden gereinigd. Het onderstuk, de schaal, kunt u gewoon met lauwwarm water schoonmaken.
Ingrediënten

Details

Handmade Fragrance Stone: dicht gebakken onderstuk (schaal) en poreuze bovenstuk (geursteen). De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.
Gebruiksaanwijzing

Details

Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Post your comment

Pavèz