PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 15,95
€ 15,95

U ontvangt 32 punt(en). 32 punten = € 1,28

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Finishing Powder Nude - Mat

€ 15,95

*7gr. voor € 15,95
*0.5gr. sample voor € 1,50
*Gratis verzending samples tot 10 euro

Kleur: Mat, Licht, Transparant
Doel: absorbeert huidvet, vermindert grove poriën, fixeert foundation

De finishing powder Nude is een lichtgewicht transparante poeder en geeft een perfecte matte finish aan uw gezichtshuid.

De 100% pure minerale poeder minimaliseert ongewenst glimmen van de huid en vermindert zichtbare poriën. De mineralen zijn geschikt voor alle huidtypen, inclusief de acne-, rosacea- of vette huid. De verpakking heeft een afsluitbare sifter voor het handig doseren van de mineralen. Dit is werkelijk een multifunctioneel product geschikt vegetariërs.

U kunt de Nude gedurende de dag naar wens gebruiken om het glimeffect van een T-zone en de zichtbaarheid van poriën te verminderen. Altijd handig om in uw tas te hebben!

Dit product gebruikt u over uw foundation heen om deze te fixeren en voor een langhoudend effect. U kunt deze egaliserende matte poeder ook direct op uw gezichtshuid aanbrengen. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon.

De finishing powder heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de Nude de PAVÈZ Kabuki Brush.

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 15,95
Details

Details

PAVÈZ 100% Pure Mineral Finishing Powder verzorgt uw huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. De veil absorbeert huidvet, vermindert grove poriën en fixeert foundation. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet, zodat uw huid kan "ademen". PAVÈZ 100% Pure Mineral Finishing Powder is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Finishing Powder hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Calcium carbonate
Calcium carbonate is een ingrediënt dat voorkomt in parels en in eierschalen. Het is een uitstekende toevoeging in minerale make-up voor mensen met een vette huid. Het absorbeert de huidvetten en zorgt ervoor dat de make-up gedurende een langere periode goed blijft zitten.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Ingrediënten

Details

Mica, Calcium Carbonate, Silica, CI77491, CI499, CI77492, CI77007.
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje finishing powder in de deksel en maakt u met een grote kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de mineralen aanbrengen op uw huid.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Post your comment

Pavèz