PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,95

U ontvangt 16 punt(en). 16 punten = € 0,64

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Mineral Eyeliner Brush

€ 7,95

Een ultra dunne kwast voor het aanbrengen van de "Pavèz Eyeliner poeder". U kunt ook alle donkere oogschaduwkleuren gebruiken als eyeliner. Plaats een kleine hoeveelheid poeder op een schoteltje. Voeg één waterdruppel toe aan de poeder. Gebruik vervolgens de Pavèz Eyeliner kwast en doop deze in de oogschaduw met water. Start met het trekken van een lijntje aan de buitenkant van uw ooglid. Wilt u een natuurlijke look? Trek een dunne lijn zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Wel even goed op laten drogen, voordat u verder gaat met het opmaken. Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

Pavèz tip: breng, vooraf aan de oogschaduw, eerst de Pavèz Primer op uw oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat uw oogschaduw niet "gaat lopen" en ophopen in de ooglidplooi.


Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 7,95
Details

Details

Met de Pavèz Mineral Eyeliner - Brush kunt u op professionele wijze de minerale eyeliner poeder aanbrengen. Meer informatie over het het gebruik en het reinigen van de brush vindt u op "Advies & Techniek".
Post your comment

Pavèz