PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 19,95

U ontvangt 40 punt(en). 40 punten = € 1,60

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

100% Natural Essential Oil Woodland 20ml

€ 19,95

Een flinke boswandeling, daar knapt iedereen van op! De rustgevende geur van cederhout zorgt voor ontspanning en vermindert de geestelijke druk. De biologisch geteelde Rozemarijn stimuleert, versterkt en reinigt. Gun uzelf diepe rust en geniet van de toegevoegde Tea Tree olie gemaakt uit de bladeren van de theeboom, Melaleuca alternifolia. Met de Zeeden-olie waant u zich in een bosrijke omgeving voor een moment van rust na een dag vol bedrijvigheid.

Pavèz tip: voor het verspreiden van de biologische geurolie kunt u gebruik maken van de de handgemaakte geurstenen van Pavèz. Een groen cadeau voor uzelf of voor anderen!


Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

Met de Pavèz 1100% Essential Room Scent schenkt u uzelf of anderen een bijzonder cadeau.

Haal een flinke boswandeling in huis!
Zeeden: een olie die de concentratie bevordert en een versterkende werking heeft op het denkvermogen. Cederhout: activeert de fantasie, stimuleert dromen, geeft een gevoel van geborgenheid en warmte. Rozemarijn: omarmd, verwarmd, werkt opbeurend en versterkend. De geur van Tea tree is sterk vitaliserend bij vermoeidheid en nervositeit.
Ingrediënten

Details

100% zuivere etherische melange van Grove Den, Tea Tree, Cederhout en Rozemarijn.
Gebruiksaanwijzing

Details

Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.
Post your comment

Pavèz