PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 5,95

U ontvangt 12 punt(en). 12 punten = € 0,48

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

100% Natural Essential Oil WInterdream 5ml

€ 5,95

Zo hoort een gezellige ruimte te ruiken! De Pavèz Winterdream olie is een 100% natuurlijke geur melange voor in huis met Kaneel, Kruidnagel, Kardamom, Koriander en Sinaasappel. U kunt deze essentiële olie gebruiken om op een warme manier te ontspannen na een lange dag. Een paar druppels op de geursteen geven een gastvrije geur, die twee tot drie dagen aanhoudt. De Pavèz geurstenen zijn met de hand gemaakt met oog voor detail.

Een bijzonder groen cadeau: Pavèz Winterdream Essential Oil & Pine Tree Geursteen eenvoudig online bestellen, geen verzendkosten, aan u of direct aan de ontvanger afgeleverd.

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

Met de Pavèz 100% Essential Room Scent schenkt u uzelf of anderen een bijzonder cadeau.

De wintertijd is een periode van samenzijn en warmte!
Sinaasappel: een warme olie die vreugde en inlevingsgevoel opwekt. Kaneel: activeert de fantasie, stimuleert dromen, geeft een gevoel van geborgenheid en warmte. Kruidnagel: ondersteunt bij het loslaten van het oude en het omarmen van het nieuwe. Koriander: maakt het makkelijker problemen onder ogen te zien en om te zoeken naar oplossingen. Kardamom: omarmd, verwarmd, werkt opbeurend en versterkend.
Ingrediënten

Details

100% zuivere etherische melange van Kaneel, Sinaasappel, Koriander en Kardamom.
Gebruiksaanwijzing

Details

Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis.
Post your comment

Pavèz