PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,01

Schrijf de eerste review van dit product

€ 0,01

U ontvangt 1 punt(en). 1 punten = € 0,04

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Pavèz Bioclear Hand Desinfect (Biologisch & Veganistisch)

€ 0,01

LET OP: maak eerst een productkeuze. De 1 cent is zichtbaar en wordt opgeteld bij de prijs van de productkeuze. Geen keuze is geen product.

*Effectief desinfectiemiddel
*Droogt de handen niet uit
* Huid voelt zacht en gehydrateerd na gebruik
* Toegevoegde biologische, plantaardige glycerine verzorgt de handen
*Droogt snel en laat geen plakkerig gevoel achter
*Geen water nodig - gebruik dit overal wanneer nodig
*Natuurlijk Veganistisch
*Ruikt lekker, en dat is mooi meegenomen
*Verkrijgbaar in handige spray van 30 ml, 200 ml en een Refill van 500 ml met pompje

Op het label van de Pavèz BIOCLEAR Hand Desinfect staat het N-nummer met 5 cijfers vermeld. Producten met zo'n nummer zijn getest en geregistreerd als desinfectiemiddel.

Naast intensief handen wassen is het ontsmetten van de handen één van de preventieve maatregelen. Wij van Pavèz hebben de Bioclear Hand Desinfect ontwikkeld. En zoals jullie van ons gewend zijn, is dit product zowel effectief als verzorgend. De Pavèz BIOCLEAR Hand Desinfect is verkrijgbaar in een handige spray van 30 ml, 200 ml en een refill van 500 ml met pompje.

Het product is officieel goedgekeurd als effectief desinfectiemiddel van de huid. Hoogwaardige parfumalcohol, geselecteerde biologische etherische oliën en biologische plantaardige glycerine maken BIOCLEAR een betrouwbare metgezel. Het ruikt ook lekker, maar dat is bijzaak.

Levertijd: 3 werkdagen

Details

Details

De Pavèz BIOCLEAR Hand Desinfect is verkrijgbaar in een handige spray van 30 ml, 200 ml en een refill van 500 ml met pompje. Het product is officieel goedgekeurd als effectief desinfectiemiddel van de huid. Hoogwaardige parfumalcohol, geselecteerde biologische etherische oliën en biologische plantaardige glycerine maken BIOCLEAR een betrouwbare metgezel. Het ruikt ook lekker, maar dat is bijzaak.
Ingrediënten

Details

Alcohol (72%), Biologische Glycerine (plantaardige afkomst), biologische etherische oliën.
Gebruiksaanwijzing

Details

Spray 3 pompjes op de binnenkant hand en verdeel dit door de handwas beweging te maken. Binnen enkele seconden zijn de handen droog en bacterievrij.
Post your comment

Pavèz