PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 15,95
€ 15,95

U ontvangt 32 punt(en). 32 punten = € 1,28

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

CORRECTOR mint

€ 15,95

*6gr. voor € 15,95
*0.5gr. sample voor € 1,50
*Gratis verzending

Kleur: Groen
Doel: corrigeert roodheid, couperose, rode vlekjes en rosacea

Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag. De Mineral corrector van Pavèz, ook wel het “groene wonder” genoemd, is een lichtgroene kleurcorrector om de roodheid in uw huid te verminderen. Het is een veilige en effectieve manier om couperose, rosacea of rode vlekjes in het gezicht met te neutraliseren en corrigeren. U kunt dit product het beste onder uw 100% Pure Mineral Foundation gebruiken voor een egale en frisse teint. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Corrector heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen

Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de oogschaduw de PAVÈZ Mineral Brush Set.

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector verzorgt uw huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. Het is een veilige en effectieve manier om couperose, rosacea of rode vlekjes in het gezicht te neutraliseren en corrigeren. Deze kleurcorrector zorgt voor een egale, frisse teint en een natuurlijke uitstraling. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw huid zacht. PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector is geschikt voor de gevoelige huid, omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Boron Nitride
Boron is een gemalen mineraal. Het witte poeder zorgt voor de luchtigheid van onze producten. Boron Nitride heeft een ontsmettende en absoberende werking.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Ingrediënten

Details

Mica, CI77891, CI77947, Silica, Boron Nitride, CI 77491, CI77492, CI77499, CI77007.
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje corrector in de deksel en maakt u met een gewone Foundation-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met ronddraaiende en deppende bewegingen de corrector-poeder aanbrengen op uw huid.
Post your comment

Pavèz