PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95

Schrijf de eerste review van dit product

€ 14,95

U ontvangt 30 punt(en). 30 punten = € 1,20

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ "Refreshed" Mind & Body Oil 50ml

€ 14,95

*50ml voor € 14,95
*5ml mini € 3,95
*Gratis verzending

CELLULITIS AANPAKKEN? Do it naturally!

Refreshed is een specifiek uitgekozen mix van de meest verzorgende, puur natuurlijke en krachtige plantaardige oliën en kruiden speciaal ontwikkeld voor de behandeling van cellulitis. Een aromatherapie mix van Citroen-olie met Grapefruit, Sinaasappel, Citroengras en Scharlei vermengd met de zuiverste Avocado-, Jojoba- en Sesamolie. De bijzondere melange bevordert de doorbloeding, stimuleert de celstofwisseling en de lymphestroom. Het ondersteunt het weefsel bij het ontgiften en ontwateren en is daarom ideaal om cellulitis op natuurlijke wijze te lijf te gaan. De huid voelt na het aanbrengen zijdezacht aan en laat geen plakkerig gevoel achter. Een bodylotion is niet meer nodig. De bijzondere geur heeft ook een opwekkende werking zowel op de geest als het lichaam. U voelt verfrist en helder. De PAVÈZ Melanges zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van synthetische stoffen.

Refreshed is een 100% natuurlijke lichaamsolie in een glazen fles.
De huidolie is hypoallergeen, verbetert de huidstructuur en de huidelasticiteit en gaat cellulitis te lijf. PAVÈZ Mind & Body Oil heeft het ICADA-keurmerk voor natuurcosmetica.

Belangrijkste ingrediënten: Citroen, Grapefruit, Sinaasappel, Citroengras en Scharlei olie

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 14,95
Details

Details

De PAVÈZ huidolie is samengesteld uit een mix van kostbare, werkzame etherische oliën zoals Sinaasappel, Citroen, Grapefruit, Scharlei en Citroengras. De 100% natuurlijke olie voor uw lichaam bevordert de doorbloeding, stimuleert de celstofwisseling en de lymphestroom. Het ondersteunt het weefsel bij het ontgiften en ontwateren en is daarom ideaal om cellulitis op natuurlijke wijze te lijf te gaan. PAVÈZ Mind & Body Oil heeft het ICADA-keurmerk voor natuurcosmetica. Onder het menu "ingrediënten" vindt u de complete INCI-lijst. Voor deze bijzondere cellulite-olie hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Citrus limonum (Citroen-olie)
Citroen-olie heeft een verfrissende en zuiverende werking. De olie bevordert de doorbloeding, stimuleert de celstofwisseling en de lymphestroom. Het ondersteunt het weefsel bij het ontgiften en ontwateren en is daarom ideaal om onder de douche cellulitis op groene wijze te lijf te gaan. Citroen montert u op en brengt verlichting, vrolijkheid en levenslust.

Citrus grandis(Grapefruit-olie)
Deze veelzijdige olie werkt weldadig bij vermoeidheid en een lusteloos gevoel. De etherische olie wordt gewonnen door koude persing van de verse schillen. Grapefuit-olie bezit rijke anti-oxidante eigenschappen en ondersteunt het lichaam bij het zuiveren van de organen, samentrekken van de huid en activeert de levenslust door het frisse en energieke aroma.

Cymbopogon flexuosus (Citroengras-olie)
De groene, grasachtige halmen zijn aan de onderkant wit en vlezig en zij bevatten veel citroen-olie. De olie heeft een sterke tonisch en stimulerend effect op het hele organisme en werkt kalmerend op het zenuwstelsel. Citroengras ruikt niet alleen lekker, het werkt eveneens rustgevend en vochtafdrijvend. In India gebruikt men het gras zelfs als medicijn tegen koorts en infecties.

Citrus sinensis (Sinaasappel-olie)
De etherische olie van de zoete sinaasappel wordt gebruikt vanwege zijn kalmerende werking. Zowel bij zenuwachtigheid, rusteloosheid en angst brengt deze olie verlichting en ontspanning. Aan de zoete sinaasappel-olie worden ook opbeurende eigenschappen bij neerslachtigheid toege­schreven. Op de opperhuid heeft deze olie een regenererende en versterkende werking en is te gebruiken tegen kloofjes, schrale huid, rimpels en een vette huid.

Salvia sclarea (Scharlei)
Deze olie maakt u echt klaar voor de dag! De etherische olie werkt namelijk verhelderend en zet aan om eindelijk dat te doen waar u tegenop ziet. De olie werkt ook bloeddrukverlagend en is zeer geschikt voor het behandelen van depressies en angsten. Scharlei wordt ook wel gebruikt voor het reguleren van vrouwelijke problemen en als seksueel stimulerend middel. Een perfecte combinatie met de andere olie soorten om uw hele lijf wakker te schudden.
Ingrediënten

Details

sesamum indicum seed oil, persea gratissima oil, simmondsia chinensis oil, butyrospermum parkii oil, tocopherol acetate, citrus limonum peel oil, cymbopogon flexuosus oil, salvia sclarea oil, citrus grandis peel oil, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, linalool, geraniol, citronellol, citral.
Gebruiksaanwijzing

Details

PAVÈZ "Refreshed" Mind & Body Oil aan op uw hele lichaam. Besteed extra aandacht aan de bovenbenen, heupen, billen en bovenarmen door met masserende bewegingen de natuurlijke olie aan te brengen. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer u deze olie twee maal per dag gebruikt. Gebruik eventueel een massageborstel voor een intense weefsel massage.
Post your comment

Pavèz