PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 29,95

Schrijf de eerste review van dit product

€ 29,95

U ontvangt 60 punt(en). 60 punten = € 2,40

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

BIOLOGISCHE ROZENBOTTEL ZAADOLIE GEZICHT

€ 29,95

Rozenbottel zaad olie (Rosehip Oil) is een van de meest waardevolle oliën in de huidverzorging. Deze biologische olie heeft naast verzorgende ook herstellende eigenschappen. Het geeft de huid elasticiteit, bevordert de cel vernieuwing en is daarom zeer geschikt voor de rijpere, droge, vochtarme en schilferige huid.

De olie zorgt voor een balans in de vochtigheid van de huid, waardoor de huid voldoende vocht kan vasthouden. De biologische Rozenbottel olie trekt goed in en kan los of onder de dag,- en/of nachtcrème worden gebruikt.

Hoofdbestanddelen Rozenbottel zaad olie: Linolzuur 44 %, Alpha-Linoleenzuur 34 %, Oliezuur 14,7 %, Palmitinezuur 3,5 %, Stearinezuur 1,7 %, Arachidezuur 1 %, a- en b-tocoferolen en caroteen.

De kostbare Rosehip Oil van Pavèz is ook rijk aan vitamine E en natuurlijke tocoferolen, die zorgen voor de anti-vrije radicalen en anti-aging eigenschappen.

Wilt u meer weten over natuurcosmetica? De nodige informatie vindt u op "Waarom natuurcosmetica?”
Details

Details

Biologische Rozenbottel Zaadolie Kwaliteitsonderscheid

De biologische rozenbottel Zaadolie van Pavèz is gemaakt van in Duitsland biologische gekweekte rozenbottels (de Rosa Canina) en is NIET gemengd met andere oliesoorten.
Tevens hebben wij gekozen voor de CO2 extractie van de biologische rozenbottel zaadolie. CO2 extractie (of superkritische CO2 extractie) is een relatief nieuwe methode om olie te onttrekken. Het is de beste methode om stoffen uit organisch materiaal te kunnen extraheren, zonder dat daarbij schadelijke stoffen of verhitting aan te pas hoeven te komen.

Extraheren door middel van superkritische CO2 extractie heeft ontzettend veel voordelen:
Milde vorm van extractie
Behoud van grondstoffen door lage temperatuur
Zuivere methode zonder schadelijke stoffen

Natuurcosmetica
Wij gebruiken in de biologische Rozenbottel Zaadolie enkel natuurlijke mengsels van pure biologische oliën. Het ICADA-keurmerk op de PAVÈZ producten geeft u de garantie dat de producten en ingrediënten niet op dieren zijn getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is. Ook doen wij doen geen zaken met toeleveranciers die hun producten op dieren testen.
Ingrediënten

Details

INCI: Rosa Canina Duitsland BIOLOGISCH – CO2 extractie
Gebruiksaanwijzing

Details

Gebruik dit product dagelijks in de ochtend en avond voor een jonger uitziende huid. Breng PAVÈZ Organic Rosehip Oil na cleansing en toning zacht masserend aan op de gezichtshuid, hals en decolleté. De olie geeft uw huid een boost naast de dagelijkse verzorging en is extra geconcentreerd, waardoor u maar een paar druppels nodig hebt. Kan los of onder de dag- en/of nachtcrème worden gebruikt.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Post your comment

Pavèz