PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: Niet in voorraad

€ 39,95

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

TRUE ROSE Biologische Eau de Parfum 15ml

€ 39,95

*15ml voor € 39,95
*2ml mini € 2,95
*Gratis verzending

Een geur is iets heel persoonlijks en speciaal. Het benadrukt het karakter en kan daarom ook echt bij iemand horen. Een 100% natuurlijk parfum heeft invloed op de emotie en stemming. Zo brengt jasmijn en vanille rust en ontspanning. Terwijl de geur van mandarijn en roos staan voor energie. Het parfum laat dus een bepaalde indruk achter!

True Rose van Pavèz is een Oriëntaalse Rozen Geur voor dames.

GEURNOTEN TRUE ROSE SERIE:
Topnoot: Zwarte Roos
Hartnoot: Helmgras
Basisnoot: Lavendel

Deze bijzondere biologische geurcompositie is volgens de traditionele natuurlijke parfumerietraditie samengesteld en verpakt in een kristallen parfumfles met verstuiver.

Voor de uitdagende en mysterieuze vrouw.

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: €39,95
Details

Details

Natuurlijk?
Vandaag de dag is de enige wettelijk verplichting bij het gebruik van geuren in producten de vermelding van 'Parfum' in de ingrediëntenlijst. Zoekende op het internet zult u verschillende 'natuurlijke' parfums vinden, waarvan de makers er van overtuigd zijn dat hun synthetische ingrediënten zo natuuridentiek zijn dat ze als 'natuurlijk' worden aangemerkt. Wanneer men schrijft over de heerlijke Indiase jasmijn in het parfum, bedoelt men de synthetische jasmijn, nagemaakt in de fabriek. Een complete ingrediëntenlijst is daarom een uitgelezen kans voor de natuurlijke parfumeurs om zich te onderscheiden van de synthetische fabrikanten. U vindt dan ook bij onze 100% natuurlijke parfumcreaties in de verpakking alle gebruikte ingrediënten in plaats van enkel de vermelding 'Parfum'.

Openheid van zaken is voor ons en voor u van belang!
Ingrediënten

Details

INCI: alcohol *, aqua*, perfume* (100% natural), Coumarin, Geraniol**, Linalool**, Limone** *Bestanddelen uit gecontroleerde biologische teelt, gecontroleerd door: AGRECO-Witzenhausen, niet GMO and niet van GMO origine
**: Een natuurlijk bestanddeel van etherische olie en absolue in dit parfum, niet GMO and niet van GMO origine
Gebruiksaanwijzing

Details

Parfum brengt u aan op de binnenkant van de polsen, ellebogen en knieholten, het decolleté en het kuiltje ter hoogte van de keel. Houd de verstuiver op ongeveer 15 cm van de huid, zodat het natuurlijke parfum goed wordt verdeeld over de huid.
Post your comment

Pavèz