PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Schrijf de eerste review van dit product

€ 19,95

U ontvangt 40 punt(en). 40 punten = € 1,60

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Bio-Relief 50ml

€ 19,95

*50ml voor € 19,95
*1ml sample voor € 1,25
*Gratis verzending

Natuurlijk en biologisch serum voor gebruik voor of na fysieke inspanning. Heel wat mensen worden in hun dagelijkse activiteiten belemmerd door stijve, stramme spieren en weerbarstige gewrichten. Gelukkig bestaan er in de natuur planten die bijdragen tot soepele spieren en gewrichten. De Pavèz Joint & Muscle Serum is een licht verwarmende mix die helpt om de spieren te ontspannen, gewrichtspijnen te verminderen en gevoelige zones en spanningen in de spieren te verlichten. Door de combinatie van de juiste biologische etherische oliesoorten, de verhouding en de concentratie zorgt het gebruik voor een betere prestatie en een sneller herstel.

WAAROM BIO-RELIEF?
*Bio-Relief werkt krampverminderend en pijnstillend
*Bio-Relief stimuleert de doorbloeding
*Bio-Relief helpt in de bescherming tegen spierpijn en blessures
*Bio-Relief heeft een dieptewerking
*Bio-Relief ondersteunt een optimale zuurstofopname
*Bio-Relief zorgt voor een optimale aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen
*Bio-Relief sluit de poriën niet af
*Bio-Relief is biologisch

Belangrijkste ingrediënten: Biologische Cajeputi-olie, Rozemarijn-olie, Jeneverbes-olie, Citroen-olie, Wintergreen-olie

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 19,95
Details

Details

PAVÈZ Bio-Relief is samengesteld uit een mix van kostbare, werkzame essentiële oliën zoals biologische Cajeputi, Rozemarijn, Jeneverbes, Citroen-olie en Wintergreen. De natuurlijke mix helpt bij stijve spieren, kramp, spierpijn en onrustige benen. Voor Bio-Relief hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Melaleuca leucadendra cajeputi (Cajeputi-olie)
Cajeputi-olie heeft het vermogen om bij milde en zelfs koude weersomstandigheden het bloed blijvend te herverdelen naar de actieve spieren. Hierdoor worden de spieren gedurende lange tijd beter beschermd tegen vermoeidheid, pijn en blessures Cajeputi-olie kan gewonnen worden uit de Melaleuca leucadendron of de Melaleuca cajaputi. De groene olie, hoofdzakelijk gewonnen uit de leucadendron uit Maleisië, heeft excellente eigenschappen voor de behandeling van spier-, gewrichts-, en zenuwpijnen en is hiervoor al eeuwen bekend. De groenige tint wordt veroorzaakt door sporen koper die in de bomen voorkomen, deze olie is ook bijzonder heilzaam bij sportblessures en wordt daarom veel door (sport)masseurs gebruikt.

Rosmarinus officinalis (Rozemarijn-olie)
Deze etherische olie wordt verkregen door waterdamp destillatie van de verse bloeiende toppen, is kleurloos tot lichtgeel en heeft een sterke, kruidige, balsemachtige geur. Rozemarijn-olie bezit het vermogen de bloedsomloop te stimuleren. Dit wordt veroorzaakt omdat het een bloedstuwende werking heeft en de weefsels verwijdt die er mee behandeld worden.

Juniperus communis (Jeneverbes-olie)
Jeneverbes-olie heeft het een bijzondere werking op de stofwisseling en wordt daarom door therapeuten met succes gebruikt bij gewrichtsreumatiek daar het hier gaat om een stofwisselingsstoring in het gewricht en zijn omgeving. Sportmasseurs en therapeuten vinden het eveneens een geweldig middel bij slappe spieren, jicht en spierpijn.

Citrus Limonum (Citroen-olie)
Citroen-olie werkt ontgiftend en zuiverend. Citroen olie wordt veel gebruikt bij de zuivering van het bloed en het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam. Deze massageolie bevordert het herstel van overbelaste spieren en activeert de bloedcirculatie zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale olie.

Gaultheria procumbens (Wintergreen-olie)
De plant komt in het wild voor aan de voet van de Nepalese Himalaya. Van de blaadjes wordt door middel van stoomdestillatie een etherische olie gemaakt. De olie heeft een specifieke houtachtige, fruitige geur. Wintergreen-olie is door de natuurlijk methylsalicylaat die er in zit (maar liefst 98%) een zeer goede bestrijder van spier- en gewrichtspijn. Deze grondstof - gebruikt in vele geneesmiddelen en sportcrèmes - wordt nu ook op grote schaal synthetisch geproduceerd. Natuurlijke methylsalicylaat is echter vele malen effectiever dan de synthetische versie. Wintergreen etherische olie wordt daarom veel toegepast bij de behandeling van spier- en gewrichtspijn en is een ideaal voor na het sporten.

Ingrediënten

Details

olea europaea fruit oil*, caprylic/capric triglyceride, decyl oleate, glycering, cetearyl alcohol, alchol, aloe vra leaf juice, squalane, gaultheria procumbens leaf oil*, potassium palmitoyl hudrolyzed wheat protein, glyceryl stearate, saccharde isomerate, bisabolol, ceramidee III, caprylyl glycol, citric acid, citrus kimon peel oil*, dimethicone, helianthus annuus seed oil*, juniperus communis fruit oil*, melaleuca leucadendron cajaputi oil*, anisic acid, polyglyceryl-10 laurete, rosmarinus officinalis leaf oil*, sodium citrate, sodium hyaluronate, tocopherol, xanthan gum, citral*, geraniol*, limonene*, linalool*
*Bestanddelen uit biologische teelt
Gebruiksaanwijzing

Details

Gebruik dit product naar behoefte vlak voor of na het sporten bij stijve spieren, spierpijn, kramp of onrustige benen.
Post your comment

Pavèz