PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 19,95

U ontvangt 40 punt(en). 40 punten = € 1,60

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Ladies4Life verjaardagskalender

€ 19,95

Verjaardagskalender Ladies4Life voor het goede doel


Een kalender met vrouwen die het lef hebben om voor het goede doel met de billen bloot te gaan. Een kalender om trots op te zijn en die ook u met een gerust hart aan uw omgeving kunt aanbieden. Een mooie manier om het doel te steunen en er toch iets voor terug te krijgen. Interessant en zeker niet ordinair. Met de aanschaf schenkt u de complete winst - ruim 80% - aan het goede doel: Alpe d'HuZes!

Bedankt voor uw bijdrage aan de strijd voor de overwinning op kanker!
Ladies4Life
Just sharing our loving heart!Gratis verzending!
Levertijd: begin Maart
Prijs: € 19,95

Details

Details

Met dank aan onze sponsoren
Tijdens onze zoektocht naar een unieke manier om u te bedanken voor uw steun zijn wij in contact gekomen met een aantal bijzonder creatieve mensen. Hun bijdrage aan het ontwerpen van de Ladies4life verjaardagskalender komt recht uit hun hart. De kalender is mogelijk gemaakt door Chris van de Weerd van Chris Fotografie, Edwin Stierman van Minotaurus Vormgeving, Beeld & DTP en Diane van de Kooij van Diane Visagie. Met hun creatieve input en passie voor het vak - en natuurlijk de Ladies - is deze unieke kalender tot stand gekomen.

Wat is Alpe d'HuZes?
Alpe d'HuZes is een Nederlands wielerevenement waarbij de Franse alpencol Alpe d'Huez een aantal malen achter elkaar beklommen wordt, om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het evenement draait op vrijwilligers en alle kosten worden door de deelnemers zelf gedragen. Alpe d'HuZes introduceert hiermee de term anti-strijkstokbeleid. In 2012 is er door 8.000 deelnemers ruim 32 miljoen euro opgehaald!

Fietsen met een reden!
Als deelneemster wil ik graag geld bijeen brengen, om een bijdrage te leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Waarom ik mee doe? Simpel, dit is mijn manier om iets te geven! Hoe kan ik niet mee doen? De AD6 heeft voor mij alles om in beweging te komen: de sportieve uitdaging, de samenhorigheid en het doel.

Fietsen voor dierbaren!
Elk beetje steun aan een Goed Doel kan een mooiere en betere wereld betekenen! Daarom fiets ik samen met ruim 8.000 anderen de berg op. Dit betekent een periode van voorbereiden en trainen tot het moment onderaan die berg. Dan komt alles samen en heel dichtbij. Deelnemers aan de Alpe d’Huzes hebben stuk voor stuk een verhaal.

Onze manier om u te bedanken
Voor dit doel hebben wij een Goede Doelen Sieraad en een Ladies4Life verjaardagskalender ontworpen. Dit “I love ALP6” armband is vervaardigd uit hoogwaardige materialen met ambachtelijk gemaakte bedels. En… wat wellicht het allerbelangrijkst is, met de aanschaf van één armband en één verjaardagskalender schenkt u de complete winst aan het goede doel: Alpe d'HuZes! De winst wordt gestort op onze AD6 teampagina. Zo kunt u direct zien waar uw geld naar toe gaat.

Opgeven is geen optie!
Brenda MacDonald - Eigenaar Pavèz

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Post your comment

Pavèz