PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 9,95

U ontvangt 20 punt(en). 20 punten = € 0,80

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

"I love ALP6" EMBRACELET - KIDS Edtion

€ 9,95

Kleur: Oranje, blauw, zilver

Klik hier voor de "I Love ALP6" Embracelet voor volwassenen!

Deze armband is exclusief voor PAVÈZ gemaakt door Sieraden Ontwerpster Inèz Deckers van Quiero! Dit is een Limited Edition “I love ALP6” Embracelet gemaakt voor kinderen en met de aanschaf schenkt u de complete winst - ruim 80% - aan het goede doel: Alpe d'HuZes!

De armband is gemaakt van bijzondere oranje kralen gecombineerd met blauwe kralen. Deze zijn geregen aan rekbaar materiaal en daardoor voor iedere polsmaat geschikt. De zilveren letterkralen dragen een positieve en heldere boodschap uit " I ♡ ALP6". Met andere woorden: Mijn papa, mama, tante, oom doen mee en leveren hun bijdrage aan de strijd!

Bij deze wil ik u persoonlijk bedanken voor uw steun!

Brenda MacDonald - Founder PAVÈZ


Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 9,95

Details

Details

Wat is Alpe d'HuZes?
Alpe d'HuZes is een Nederlands wielerevenement waarbij de Franse alpencol Alpe d'Huez een aantal malen achter elkaar beklommen wordt, om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het evenement draait op vrijwilligers en alle kosten worden door de deelnemers zelf gedragen. Alpe d'HuZes introduceert hiermee de term anti-strijkstokbeleid. In 2012 is er door 8.000 deelnemers ruim 32 miljoen euro opgehaald!

Fietsen met een reden!
Als deelneemster wil ik graag geld bijeen brengen, om een bijdrage te leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Waarom ik mee doe? Simpel, dit is mijn manier om iets te geven! Hoe kan ik niet mee doen? De AD6 heeft voor mij alles om in beweging te komen: de sportieve uitdaging, de samenhorigheid en het doel.

Fietsen voor dierbaren!
Elk beetje steun aan een Goed Doel kan een mooiere en betere wereld betekenen! Daarom fiets ik samen met ruim 8.000 anderen de berg op. Dit betekent een periode van voorbereiden en trainen tot het moment onderaan die berg. Dan komt alles samen en heel dichtbij. Deelnemers aan de Alpe d’Huzes hebben stuk voor stuk een verhaal.

Mijn manier om u te bedanken
Voor dit doel hebben wij een Goede Doelen Sieraad ontworpen. Dit is een Limited Edition “I love ALP6” armband met stuk voor stuk prachtige bedels die ambachtelijk zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. En… wat wellicht het aller belangrijkst is, met de aanschaf van één armband schenkt u de complete winst aan het goede doel: Alpe d'HuZes! De winst wordt gestort op mijn persoonlijk AD6 pagina. Zo kunt u direct zien waar uw geld naar toe gaat.

Met dank aan Inèz Deckers van Quiero Jewelry
Tijdens mijn zoektocht naar een unieke manier om u te bedanken voor u steun ben ik in contact gekomen met sieraden ontwerpster Inèz Deckers van Quiero. Haar ontwerpen komen recht uit het hart, zijn handgemaakt en eerlijk. Met haar creatieve input en passie voor het vak is dit unieke sieraad tot stand gekomen. Quiero!bedankt!

Opgeven is geen optie!
Brenda MacDonald - Eigenaar Pavèz

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Post your comment

Pavèz