Biologische Lipgloss

Onze 100% natuurlijke lipglossen geven een hoogglans afwerking, hydrateren en verzorgen tegelijk. Een lichte textuur met verzorgende biologische ingrediënten, zoals: Sheaboter, Jojoba- en Meadowfoam-olie. De reflecterende mineralen geven een prachtige natuurlijke kleurschakering en optisch vollere lippen.

PAVÈZ Natural & Organic Lipgloss geven uw lippen een natuurlijke uitstraling. De mica mineralen in de biologische lipgloss geven een prachtige glans, die lang blijft zitten. Vanwege de hoeveelheid natuurlijke kleurpigmenten is één keer met de applicator over uw lippen strijken voldoende voor een mooi kleurresultaat.

Geen verzendkosten

Al onze producten worden GRATIS bij u afgeleverd. Of u nu één of meerdere producten bestelt. PAVÈZ rekent geen verzendkosten en we hanteren ook geen minimum aankoopbedragen.

PAVÈZ online kopen

De PAVÈZ producten kunt u eenvoudig aanschaffen in onze webwinkel.
100% Natural Skincare kunt u via deze site online bestellen in de PAVÈZ Webwinkel 100% Pure Mineral Make-up kunt kunt u via deze site online bestellen in de PAVÈZ Natural Beauty Webwinkel.

Levertijden

Uw online bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt en in 3 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd.

Makkelijke bezorging

De producten van PAVÈZ zijn zo ontworpen dat ze door de brievenbus passen. Dat betekent dat alles bij u thuisbezorgd kan worden, ook als u er niet bent. Eenvoudig en gemakkelijk. Nooit meer thuisblijven voor de postbezorger of pakjes ophalen bij de buren of op het postkantoor!

Ander afleveradres & cadeauservice

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als u de bestelling bijvoorbeeld als cadeau verstuurt of op uw werk wilt laten afleveren. Wij verpakken uw bestelling in een feestelijke, kleurrijke cadeauverpakking en voorzien deze, indien gewenst, van een kaartje met uw persoonlijke boodschap. U kunt het cadeau natuurlijk ook rechtstreeks laten bezorgen aan degene voor wie het bestemd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>