Vitamine A, E, Hyaluronzuur crème: wat doet het voor U?

Een mooie huid met vitamine A, E en HYALURONZUUR antirimpel crème (parabenenvrij)

Een fris ogende, heldere en stralende huid is vaak de uitkomst van een uitgebalanceerd dieet, voldoende water drinken, stress reductie en een goede huidverzorging. Maar wat is goed?

Iedere beauty-expert heeft zijn of haar eigen mening en zo is het vaak lastig om tot een weloverwogen aanschaf over te gaan. Al worstelend door alle cosmetica informatie ontdek ik dat de experts het over één ding wel eens zijn: een goede huidverzorging bevat veel vitamine A, E & HYALURONZUUR. De reden hiervoor is dat Vitamine E een anti-oxidant is die de huidcellen kan activeren. Onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine E helpt bij het herstellen van de beschadigde huidcellen en ondersteuning biedt aan het vervangen van de oude huid met nieuwe huid.

Probeer nu Vitamine A, E, Hyaluronzuur crème voor slechts € 1,25!

Wilt u Ageproof van PAVÈZ eerst uitproberen? Bestel dan in de PAVÈZ Webwinkel een 1 ml sample voor slechts 1,25 euro inclusief gratis verzending! Bij uw volgende bestelling van 50 ml of 100 ml ontvangt u eenmalig weer 1,25 euro retour. Gratis verzending geldt voor alle natuurproducten van Pavèz!

biologische natuurlijke Dag- en Nachtcreme met Hyaluronzuur

Biologische Natuurlijke Dag- en Nachtcreme met Hyaluronzuur

 

Vitamine A – ook wel Retinol genoemd – wordt in huidverzorging gebruikt om huidveroudering te behandelen. Natuurlijke Retinol (Vitamine A) werkt omdat de moleculaire structuur klein genoeg is om in de onderste lagen van de huid door te dringen. Van Vitamine A is bewezen dat het pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels verminderd en de huidstructuur verbeterd.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en zorgt voor een gezonde huid en gezonde gewrichten. Een ouder wordende huid heeft te maken met een tekort aan hyaluronzuur. In huidverzorging zult u deze stof dan ook regelmatig tegenkomen bij het tegenhouden van het verouderingsproces en het verminderen van rimpels

De voordelen van een 100% natuurlijke Crème met Vitamine A, E en Hyaluronzuur voor uw gezicht:

  • Het werkt als fantastische moisturizer voor alle huidtypen
  • Het beschermt de huid tegen de zon
  • Het vermindert Acne en Acne littekens
  • Het vermindert fijne lijntjes

LET OP: De meeste Vitamine E crèmes bevatten Parabenen. Kies daarom voor 100% natuurlijk met een kwaliteitskeurmerk. Contoleer altijd de ingrediëntenlijst op methyl-, propyl- en butylparaben.

De Ageproof-producten van PAVÈZ zijn dierproefvrij en bevatten GEEN:

parabenen ● synthetische conserveringsmiddelen ● synthetische kleurstoffen ● synthetische geurstoffen ● minerale oliën ● propyleen glycol ● polyethyleen glycol ● paraffine ● siliconen ● aardolieproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>