Vitamine A voor een mooie huid

Wat is Vitamine A?

Vitamine A – ook wel Retinol genoemd – is een vorm van Vitamine A en wordt in huidverzorging gebruikt om huidveroudering te behandelen.

Hoe werkt het?

Natuurlijke Retinol (Vitamine A) werkt omdat de moleculaire structuur klein genoeg is om in de onderste lagen van de huid door te dringen. Van Vitamine A is bewezen dat het pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels verminderd en de huidstructuur verbeterd.

Probeer nu 100% natuurlijke anti-rimpel crème met vitamine A voor slechts € 2,50!

Wilt u Ageproof met Vitamine A van PAVÈZ eerst uitproberen? Bestel dan in de PAVÈZ Webwinkel een 5 ml Ageproof dagcrème of nachtcrème voor slechts 2,50 euro inclusief gratis verzending! Bij uw volgende bestelling van 50 ml of 100 ml ontvangt u eenmalig weer 2,50 euro retour.

P.S. De meeste Vitamine A crèmes bevatten Parabenen. Kies daarom voor 100% natuurlijk met een kwaliteitskeurmerk. Contoleer altijd de ingrediëntenlijst op methyl-, propyl- en butylparaben.

Ageproof van PAVÈZ met vitamine A en E

One Comment

  1. Ik gebruik nu enkele weken de crème. Deze is niet vet en plakt niet zodat je gezicht niet glimt, zoals bij andere crèmes. Mijn huid voelt heerlijk zacht. Helemaal geweldig. Ik ben om. Voor mij geen andere crème meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>